Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
Uitstappen.be / uitagenda / uitagenda Brugge / Kerstmarkt Brugge
weersgeschiktheid onbekendMarktenKerstmarktenBrugge
0 0 0 0 0 (0 | geef als eerste uw beoordeling)

Kerstmarkt Brugge

Centraal op de Grote Markt staat de grote verlichte ijspiste. Daarrond staan er chalets opgesteld met aan de ene zijde allerlei kerstartikelen en kunstvoorwerpjes. Aan de andere zijde worden je smaakpapillen op de proef gesteld met multiculturele gerechten, uiteraard ontbreekt de gl├╝hwein niet. Op het Simon Stevinplein, een centraal plein in de drukste winkelstraat, is ook een kerstmarkt aanwezig. Vooral allerlei kerstdecoratie en winterse uitrustingen kun je hier vinden. Een dagje is eigenlijk veel te kort voor wie echt wil genieten van de kerstsfeer en heerlijk wil kerstshoppen op de sfeervolle kerstmarkt van Brugge. En er zijn heel veel leuke, voordelige kerstshopping aanbiedingen dus waarom plan je geen weekendje weg naar Brugge?

Activiteiten "Kerstmarkt Brugge"

Internationale Kerstmarkt Koewacht

15-12-17 Internationale kerstmarkt Koewacht. Huifkar. Kerstman. Activiteiten voor jong en oud. Koopavond. Live muziek en goede doelen.

Kerstmarkt Brugge

25-11-17 - 02-01-18 Op de mooie Grote Markt in Brugge is een ijspiste te vinden met daaromheen gezellige chalets. Kom naar de kerstmarkt!

Activiteit toevoegen