Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
Uitstappen.be / uitagenda / uitagenda Antwerpen / Première jubileumtour Cats
0 0 0 0 0 (0 | geef als eerste uw beoordeling)

Première jubileumtour Cats

Let op: Deze activiteit is voorbij.

Ken je het verhaal van de ontroerende Grizabella, de wijze kater Deuteronomy, de sexy Rum Tum Tugger en de sluwe Macavity nog? De musical speelt zich af op een vuilnisbelt, op de avond waar alle Jellicle katten het hele jaar naar uitkijken. Het grote bal. Eén van de katten zal op het bal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om herboren een nieuw kattenleven te beginnen.
Grizabella, de meest glamoureuze kat van de hoop, die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar grote verdriet wil die niets van haar weten. Dan verandert alles: Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider, die uitgerekend Grizabella kiest om een nieuw kattenleven te beginnen.
Een fantastische musical met fenomenale zang, dans en kostuums.

Cats zal de eerste musical zijn die de Koningin Elisabethzaal verovert. De volledig nieuwe concertzaal in ZOO Antwerpen is de uitgelezen locatie voor deze musical van wereldniveau. De Koningin Elisabethzaal die feestelijk opent op 26 november van dit jaar, is ingebed in het gloednieuwe Elisabeth Center Antwerp, het concert- en congrescentrum in de ZOO. De zaal met haar uitzonderlijke akoestiek en ambiance zal de energieke katten vast kunnen bekoren.

Activiteiten "Première jubileumtour Cats"

Activiteit toevoegen