Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
Uitstappen.be / uitagenda / uitagenda Brussel / Kerstmarkt Brussel
weersgeschiktheid onbekendMarktenKerstmarktenBrussel
0 0 0 0 0 (0 | geef als eerste uw beoordeling)

Kerstmarkt Brussel

Let op: Deze activiteit is voorbij.

Geuren en smaken, licht en muziek, chalets en entertainment, heerlijk tafelen en hartverwarmende dranken. Op het Winterpret-parcours in hartje Brussel is er altijd wel wat te beleven.

Dit jaar laat ons evenement Brussel van een heel andere kant zien en wordt de bezoeker uitgenodigd om de kerstsfeer op te snuiven via een groter wandelparcours met een makkelijkere doorstroming : van het Muntplein tot de Vismet, voorbij de Grote Markt, de Beurs en het Sint-Katelijneplein. In totaal nemen er zo'n 230 Brusselse handelaars deel om Brussel om te toveren tot een magische kerststad.

De bezoeker kan ambachtslui aan het werk zien en snuisteren in leuke boetiekjes; hij kan zich ook uitleven in een resem kleurrijke en sensationele attracties: het Reuzenrad, Ice Monster en uiteraard ook de vernieuwde ijsbaan die het Muntplein omtovert tot een schaatsparadijs.

In de 14e editie krijgen uiteraard ook de buitenlandse culturen de nodige aandacht. We denken dan in de eerste plaats aan de stad Quebec met zijn artistieke Sneeuwbal en een kerstmarkt vol typische producten. En dan is er ook nog de prachtige kerstboom die Riga aan Brussel zal schenken en de Grote Markt met zijn duizenden lichtjes zal doen fonkelen.

Activiteiten "Kerstmarkt Brussel"

Activiteit toevoegen