Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
Uitstappen.be / uitagenda / uitagenda Sint-Truiden / Qigong & Meditatie Workshops
weersgeschiktheid onbekendWorkshopHobbySint-Truiden
(0 | geef als eerste uw beoordeling)

Qigong & Meditatie Workshops in Sint-Truiden

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

Falun Dafa, ofwel Falun Gong, is een traditionele zelf cultivatie methode. Het verbetert het lichamelijke en geestelijke welzijn door meditatie en oefeningen en ontwikkelt iemands karakter volgens de universele principes Waarachtigheid, Mededogen en Verdraagzaamheid.

Falun Dafa werd eeuwenlang van leraar op leerling doorgegeven voor het in 1992 in China openbaar werd gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Sindsdien beoefenen tientallen miljoenen mensen Falun Dafa met enorme verbeteringen in gezondheid en welzijn.

Er zijn vier staande oefeningen en een zittende meditatie. Deze eenvoudige oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zaterdag van 09u00 tot 10u30 terecht in het Stadspark van Sint-Truiden (nabij de ingang aan de St-Trudostraat). Bij mooi weer worden de oefeningen buiten gedaan. Bij slecht weer kan u ons vinden in het lokaal 'Ark van 't Park'.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen!

Voor meer informatie: johan.bijnens@gmail.com of 0473/457.924

Activiteiten "Qigong & Meditatie Workshops in Sint-Truiden"

Activiteit toevoegen