Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
weersgeschiktheid onbekendAttractieparkHerentals
0 0 0 0 0 (0 | geef als eerste uw beoordeling)

Waaauw ... water!

Let op: Deze activiteit is voorbij.

Spitter, spetter, spat! Welk kind speelt er nu niet graag met water? Iedereen toch! Een familie-uitstap naar Hidrodoe is dan ook een supergoed idee. Deze zomer hebben ze weer wat nieuws!
Een heus doolhof in hun achtertuin. Of zeg maar gerust een doolH2Of want alles draait hier om water. Ga op pad met een watermissie en zorg dat je niet verdwaalt. Kan je alle opdrachten uitvoeren voor je de uitgang bereikt?

Had je altijd al fotomodel willen worden? Doe dan mee aan de Hidrodoe FotosH2Oot. De leukste plekjes voor de leukste foto's werden voor jou verzameld in een folder. Vraag ernaar bij de balie.

Vergeet ook niet binnen te springen in de bioscoopzaal. Hier kan je nog tot eind 2018 genieten van de 3D-film Little Dolphin. Het verhaal van de kleine dolfijn die verdwaalt in de grote oceaan raakt jong en oud. Zal hij zijn moeder terugvinden?

In juli en augustus is Hidrodoe elke dag open van 9u30 tot 17 uur. Meer dan 120 leuke doe-opstellingen staan op jou te wachten. Kom zelf experimenteren en ontdek hoe fantastisch water is. Meer info op www.hidrodoe.be

Activiteiten "Waaauw ... water!"

Activiteit toevoegen