Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
Ontdek Brussel vanaf deze hippe uitvalsbasis. Foto: Motel One/Cherry PickerOntdek Brussel vanaf deze hippe uitvalsbasis. Foto: Motel One/Cherry Picker
Motel One opent filiaal in Brussel | redactioneel door Tineke Smits

Designhotel in Brussel: slapen voor een zacht prijsje

Motel One is een designhotelketen uit Duitsland. Het eerste hotel van de Benelux is nu een feit: aan de Rue Royale komt een prachtig hotel met 490 slim ingedeelde kamers. Brussel is de moeite van het ontdekken waard, met haar historisch erfgoed, chocolade, kant en nog veel meer!

Voordelig overnachten

Overnachten doe je heel voordelig in Motel One. Het nieuwe hotel ligt in het centrum van de stad, het is dus ideaal voor de doelgroep van de hotelketen: stedentrippers en zakenreizigers. De St. Michael's kathedraal en de Grote Markt liggen op loopafstand! Prijzen zijn vanaf 79,00 euro voor een overnachting zonder ontbijt. Ontbijten kan voor 7,50 euro per persoon. Er is gratis WiFi in het hotel.

Bank van kant

Motel One zorgt ervoor dat de lounge van elk hotel in stijl wordt aangekleed. Zo ook in Brussel, waar de One Lounge bestaat het thema uit kant, chocolade, bier en het Belgische koningshuis. De loungebanken en 'Egg Chairs' zijn ook speciaal ontworpen: ze zijn uitgevoerd met Brussels kant. In de vitrines ligt Belgische chocolade, er wordt Belgisch bier geschonken en er hangt een kunstwerk van de eerste Belgische koning Leopold I en koningin Louise d'Orléans.

Motel One in Nederland?

Genieten in stijl voor een vriendelijke prijs! En wanneer krijgen we in Nederland zo'n aantrekkelijk hotel? De opening van het hotel in Amsterdam, op de Amsterdamse Zuidas, staat gepland voor het voorjaar van 2015.

Een lounge in stijl! Foto: Motel One/Cherry PickerEen lounge in stijl! Foto: Motel One/Cherry Picker

Uw reactie (nog geen reactie)

Naam:
E-mailadres (niet verplicht, eventueel ter bevestiging):
Titel:
Reactie:

Meer artikelen over "Motel One opent filiaal in Brussel"

Activiteiten "Motel One opent filiaal in Brussel"