Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
Cijfer 4.7 uit 2 recensies. 4.7 4.7 4.7 4.7 (2 recensies | geef uw beoordeling)

Chocolade experience Chocolate Nation

Zodra je de deur opent bij Chocolate Nation komt de chocoladegeur je al tegemoet. In dit chocolademuseum bevinden zich namelijk ook meerdere ateliers waar je kunt zien hoe ze Belgische chocola maken. Maar eerst de jungle in, tussen de cacaobonen. In een ruimte als een schip zie je over de reling hoe de cacaoboon wordt geoogst. Daarna vertrekt het schip naar de haven van Antwerpen. De volgende belevenis is een enorme chocolademachine. Daar voel je je even Sjakie uit de chocoladefabriek! Een geheimzinnig straatje met prachtige afbeeldingen in de etalages brengt je bij een historisch chocoladewinkeltje. Sla ook de tien chocoladefonteinen niet over, allemaal met een andere smaak. Dat wordt proeven!

Nagenieten kan in restaurant Octave. Wil je wat van je belevenis meenemen? Stap dan de winkel bij Chocolate Nation in, waar ze de zelfgemaakte chocolade en andere Belgische chocolade verkopen. Zelf aan de slag met chocola kan ook: Chocolate Nation heeft verschillende workshops en cursussen.

Het uitstapje Chocolade experience Chocolate Nation in Antwerpen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en workshop.

Activiteiten "Chocolade experience Chocolate Nation"

Activiteit toevoegen