Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
Cijfer 10.0 uit 1 recensies. 10.0 10.0 10.0 10.0 (1 recensie | geef uw beoordeling)

Chocolademuseum Chocolate Nation

Zodra je de deur opent bij Chocolate Nation komt de chocoladegeur je al tegemoet. In dit chocolademuseum bevinden zich namelijk ook meerdere ateliers waar je kan zien hoe ze Belgische chocola maken. Maar eerst de jungle in, tussen de cacaobonen. Via een ruimte als een schip, waar je over de reling kijkend kan zien hoe de cacaoboon wordt geoogst en naar de haven van Antwerpen reist, kom je bij een enorme chocolademachine. Daar voel je je even Sjakie uit de chocoladefabriek. Daarna leiden een geheimzinnig straatje met prachtige afbeeldingen in de etalages en een historisch chocoladewinkeltje je naar tien chocoladefonteinen. Allemaal met een andere smaak. Dat wordt proeven!

Nagenieten kan in restaurant Octave. Wil je wat van je belevenis meenemen? Stap dan zeker ook de winkel bij Chocolate Nation in, waar ze de zelfgemaakte chocolade en andere Belgische chocolade verkopen. Zelf aan de slag met chocola kan ook: Chocolate Nation heeft verschillende workshops en cursussen.

Het uitstapje Chocolademuseum Chocolate Nation in Antwerpen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en workshop.

Activiteiten "Chocolademuseum Chocolate Nation"

Activiteit toevoegen