Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 (0 | geef als eerste uw beoordeling)

Speur naar de leukste plekjes met Antwerpen City Trail

Antwerpen is een waanzinnige stad voor een stedentrip. En je bezoek wordt nog gaver met de Antwerpen City Trail van Qula! Raadsels, puzzels en opdrachten leiden je naar twintig verborgen plekken in de stad en maken van jullie bezoek een belevenis om nooit meer te vergeten.

Puzzel jezelf door de stad


Het City Trail avontuur start op de Groenplaats. Met je smartphone in de aanslag los je raadsels en puzzels op en ontdekt zo de volgende locatie. Je komt langs verborgen pareltjes die je anders alleen met een dure gids had ontdekt. Maar ook bij bekende highlights als de Onze Lieve Vrouwekathedraal, het Rubenshuis, de Schouwburg, de Meir, de Schelde, Het Steen, de Vrijdagsmarkt en de Grote Markt. Antwerpen verkennen was nog nooit zo leuk!Spannende opdrachten


Onderweg voer je ook spannende opdrachten uit. Met elke nieuwe challenge ontdek je weer een ander geheim van Antwerpen of bijzonder verhaal over deze fraaie stad. Zo wordt je city trip een boeiend avontuur. Tijdens jullie speurtocht is er alle tijd om een terrasje te pakken, winkeltjes in te duiken, kerken te bezichtigen of een museum in te gaan. Antwerpen City Trail is namelijk niet aan tijd gebonden. Dus verken die leuke plek waar je net naar toe bent geleid en ga verder wanneer jullie daar zin in hebben!Hoe werkt het?


Met de app van Antwerpen City Trail wordt je smartphone je persoonlijke gids door de stad. Eén smartphone per team van maximaal zes personen is voldoende. Zijn jullie met meer mensen? Maak dan verschillende teams en ga de strijd aan met elkaar. Het team met de meeste punten wint. Per team bestel je dan één City Trail. Zijn jullie één team, maar wel competitief? Ga dan voor de High Score!Wanneer je het spel wil spelen bepaal je helemaal zelf. Je kunt direct na de aankoop aan de slag, maar dat hoeft niet. Een datum of tijdstip reserveren is namelijk niet nodig. Dat laat je helemaal vrij om je eigen plan te trekken.Tip: Antwerpen City Trail is ook hartstikke leuk voor een vette date! Veel City Trail enthousiasten gingen je al voor en speelden het spel met zijn tweeën.

Het uitstapje Speur naar de leukste plekjes met Antwerpen City Trail in Antwerpen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest.

Activiteiten "Speur naar de leukste plekjes met Antwerpen City Trail"

Activiteit toevoegen