Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
Cijfer 4.2 uit 5 recensies. 4.2 4.2 4.2 4.2 (5 recensies | geef uw beoordeling)

ZOO Planckendael

Hop van het ene werelddeel naar het andere in ZOO Planckendael. Dit kleinere broertje van de Antwerpse Zoo heeft een heel eigen charme. Het ruime wandelpark huisvest exotische dieren zoals neushoorns, bizons en antilopes. Maar ook dieren uit de eigen streek krijgen aandacht in het park. Zo staan bezoekers opeens oog in oog met de verlegen das of de statige ooievaars. Voor de kids is er nog veel meer te doen. Klimmen en klauteren in de speeltoestellen of zelf lori's voeren.

Groepen

Voor groepen heeft Planckendael een aantal leuke rondleidingen in petto. Ga met de hele groep op wereldreis of op expeditie in Afrika, kijk backstage of ga op bezoek bij de olifanten. Er is zelfs een speciale kleutersafari. Tijdens een rondleiding valt er veel te leren. Wie weet hoe dieren met elkaar praten? En waarom eet de één een lekker stukje vlees en houdt de ander meer van wat groente? Je leert het allemaal in Planckendael.

Het uitstapje ZOO Planckendael in Mechelen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en trouwfeest.

Activiteiten "ZOO Planckendael"

Activiteit toevoegen