Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
Cijfer 5.5 uit 6 recensies. 5.5 5.5 5.5 5.5 (6 recensies | geef uw beoordeling)

Choco Story Brugge - Chocolademuseum

België is het land van friet, bier en chocolade. In Brugge staat huis De Croon, waarin chocolademuseum Choco Story is gehuisvest. Dit museum is meer dan een kenniscentrum ter verheerlijking van de Belgische chocolade. Het chocolademuseum is een bron van historische, geografische en botanische informatie. Bezoekers kunnen er proeven en zien hoe chocolade gemaakt wordt. Leer van alles over de kwaliteit van de Belgische chocolade en over de gezondheidsaspecten ervan.

Choco Story biedt een breed scala aan workshops voor zowel volwassenen als kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop pralines en truffels maken.

Ook het pand De Croon waarin het museum is gevestigd, is het bezichtigen waard. Deze dateert van rond 1480 en werd vroeger gebruikt als wijntaverne.

Groepen dienen vooraf te reserveren. Indien gewenst kan een gids van de stad Brugge een rondleiding verzorgen in het museum.

Het uitstapje Choco Story Brugge - Chocolademuseum in Brugge leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje.

Activiteiten "Choco Story Brugge - Chocolademuseum"

Activiteit toevoegen