Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
0.0 0.0 0.0 0.0 0.0 (0 | geef als eerste uw beoordeling)

Cozmix - Volkssterrenwacht Beisbroek

Wie het heelal beter wil leren kennen, heeft in Volkssterrenwacht Beisbroek de perfecte leerschool. In het bezoekerscentrum Cozmix verwondert de bezoeker zich over de duizenden sterren aan de hemel.

De simulator neemt iedereen mee voor een bijzondere reis langs zon, maan, sterren en planeten. Daarna volgt een presentatie waarbij de actuele sterrenhemel wordt ontdekt. De bezoeker kan nadien zeker planeten en sterrenbeelden herkennen aan de sterrenhemel!

Na het gedeelte in het planetarium, begeleidt een gids de bezoekers door de interactieve tentoonstelling over sterrenkunde. Ook wordt een bezoek gebracht aan de observatietoren, waar de bezoeker een bewonderende blik kan werpen op en door de telescopen. Bij helder weer kunnen de zon, zonnevlekken en misschien wel protuberansen worden waargenomen. Tijdens een avondbezoek kan het maanlandschap, een zichtbare planeet, een spectaculaire nevel of het zwakke licht van een verafgelegen sterrenstelsel het oog binnenvallen.

Het uitstapje Cozmix - Volkssterrenwacht Beisbroek in Brugge leent zich ook goed voor een kinderfeestje en schoolreisje.

Activiteiten "Cozmix - Volkssterrenwacht Beisbroek"

Activiteit toevoegen