Uitstappen.be
 
 
uitstappen.be
Cijfer 8.0 uit 1 recensies. 8.0 8.0 8.0 8.0 (1 recensie | geef uw beoordeling)

Ontmoet dolfijnen en zeehonden bij Boudewijn Seapark

In Boudewijn Seapark vang je twee vliegen in één klap met spannende attracties en allerlei bijzondere dieren. Spetter mee in de dolfijnenshows, ontmoet zeehonden en zeeleeuwen en geniet van alle leuke attracties. Vanaf oktober tot april geldt het Winteraanbod en is het aanbod van het Seapark iets anders. Spetter mee in de magische dolfijnenshow in het Dolfinarium: de Nocturne AquaShow. In deze kerstshow zie je dolfijnen en zeeleeuwen!

Boudewijn Seapark

Vlak over de Nederlandse grens aan de Belgische kust ligt Boudewijn Seapark. Dit bijzondere park bestaat al sinds 1963. Van een paar speelveldjes en een zwembad is dit park uitgegroeid tot een enorm themapark!

Ontmoet speciale dieren

Geniet van een magische dolfijnenshow in het Dolfinarium en zie zeeleeuwen en dolfijnen door de lucht vliegen en in het water plonzen tijdens de Nocturne AquaShow. Speciaal voor de winterse sferen is de show prachtig verlicht en is er betoverende muziek.

Lekker binnen spelen

De hele winter lang speel je in Boudewijn Seapark lekker warm binnen. Het gigantische en overdekte speelparadijs 'Bobo's Indoor' is het hele jaar gewoon open. Race in de botsautootjes en trotseer de klimvulkaan! Ouders houden hun kroost vanaf een gezellig terrasje met gratis wifi in de gaten. Bezoek 'Bobo's Indoor' apart of in combinatie met de Nocturne AquaShow en Boudewijn IJspiste.

Glijd over de IJspiste

Het schaatsseizoen is weer begonnen bij Boudewijn Seapark! Tijdens de winteropening kun je er ook gezellig schaatsen. Er zijn speciale schaatsen met dubbele ijzers voor de jongste beginners.

Het uitstapje Ontmoet dolfijnen en zeehonden bij Boudewijn Seapark in Brugge leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 19,00 p.p.), schoolreisje en weekendje weg.

Activiteiten "Ontmoet dolfijnen en zeehonden bij Boudewijn Seapark"

Activiteit toevoegen